verplaatsing High Tea Concert - RONDO ensemble Schermerhorn naar candelight concert op 8 oktober

verplaatsing High Tea Concert - RONDO ensemble Schermerhorn naar candelight concert op 8 oktober

Verplaatst naar 8 oktober.

High Tea concert op 4 september in Schermerhorn geannuleerd!

In verband met het zeer eervolle verzoek van onze mezzo sopraan Elena om tijdens en na haar huwelijksvoltrekking te zingen op Kasteel Kerkenbosch moeten wij het geplande HIGH TEA CONCERT op 4 september in Schermerhorn verschuiven naar een 8 oktober. In plaats van een High tea- geven wij dan een CANDLE-LIGHT CONCERT

Het Rondo Ensemble eerder bekend als het Russisch-Nederlands Vocaal Sextet en later als het Bortnjansky Ensemble heeft inmiddels gekozen voor het Rondo Ensemble als naam. Hoewel Bortnjansky een groot Oekraïens componist was hebben veel mensen moeite met het schrijven of onthouden van zijn naam.

Het raakte me dat het ensemble koos voor de eerste drie letters van mijn naam, maar in Rondo zit ook de "do" en het betekent ook opbouwende reeksen. Zo kunnen we dus ook met een klein Rondo Ensemble (2 á 4 mensen) een concert geven. Er is repertoire genoeg om snel te kunnen schakelen.

Het Thema van het CANDLE-LIGHT CONCERT is muzikale wereldreizen en we springen van Japan naar de Jordaan, van Italië naar Argentinië van Rusland naar Frankrijk. Etcetera en visa versa....  Dus echt een veelkleurig programma.

Datum: 04-09-2022

Aanvang: 15:00 uur

Locatie: Grote kerk, Oosteinde 2, Schermerhorn