MANTELZORG CONCERT namens B&W Den Helder

MANTELZORG CONCERT namens B&W Den Helder

CV's van de leden van het RONDO Ensemble

Dit is inmiddels ons derde mantelzorg concert in Den Helder en mede door de hoge opkomst en de aanwezigheid van meerdere Wethouder kregen we het verzoek om dit concert namens de B&W van de Gemeente Den Helder te bieden. Hartverwarmend! Want wat kan een gemeente doen als hij zoveel hulp ontvangen mag van zoveel mantelzorgers en stille helpers. Dus u ontvangt een verwen concert namens de gemeente Den Helder.

Bijna 100 warme mannenstemmen van het Nieuwediepers Visserskoor en Het Christelijk Mannenkoor Den Helder o.l.v. Karin Smits en Alfred de Jong zullen u "omarmen" en de begeleiding ligt in handen van Lea Paliczová (piano) en Dub de Vries (orgel). 

Dit bijzondere concert wordt aangevuld met de professionele musici van het Rondo Ensemble. U hoort hen solistisch met begeleiding en als a capella groep.

Het wordt een feest! Hoewel we er ook graag bij stilstaan dat het 4 november is, want "Allerzielen" is een mooi moment om in grote dankbaarheid te denken aan onze dierbaren op wiens schouders wij mogen staan.

Datum: 04-11-2022

Locatie: Drs Bijlweg 9, Den Helder.