MANTELZORG CONCERT namens B&W Den Helder

MANTELZORG CONCERT namens B&W Den Helder

CV's van de leden van het RONDO Ensemble

Dit is inmiddels ons derde mantelzorg concert in Den Helder en mede door de hoge opkomst en de aanwezigheid van meerdere Wethouder kregen we het verzoek om dit concert namens de B&W van de Gemeente Den Helder te bieden. Hartverwarmend! Want wat kan een gemeente doen als hij zoveel hulp ontvangen mag van zoveel mantelzorgers en stille helpers. Dus u ontvangt een verwen concert namens de gemeente Den Helder.

Vele warme mannenstemmen, dankzij de samenwerking van het Nieuwedieper Visserskoor en Het Christelijk Mannenkoor Den Helder o.l.v. Karin Smits en Alfred de Jong. De klanken zullen u "omarmen"  De begeleiding ligt letterlijk in handen van Lea Paliczová  op piano en Dub de Vries op het orgel. 

Dit Mantelzorg Concert wordt aangevuld met de professionele musici van het RONDO Ensemble. U hoort hen solistisch met begeleiding en als a capella groep.

Het wordt een feest! Hoewel we er ook bij stilstaan dat het recent "Allerzielen" was en dat een zorgzame Corona tijd achter ons ligt. Kortom een moment om aan onze dierbaren te denken op wiens schouders wij mogen staan.

Datum: 04-11-2022

Locatie: Drs Bijlweg 9, Den Helder.