NIEUWSBRIEF II, MAART 2022.
Zondag 27 maart zingt het Bortnjansky Ensemble haar derde benefietconcert voor Oekraïne. Het gekozen thema is "Vrede, liefde en gebed" - Ditmaal in de Doolaard galerie in Anna Paulowna.

Op 19 maart zong het Bortnjansky Ensemble samen met het mannenkoor CON AMORE o.l.v. Theo van der Hoorn een emomotioneel geladen concert.
Dank ook aan de gemeente Aalsmeer voor het beschikbaar stellen van hun schitterende Burgerzaal. Wij ontvingen € 2139,- en dit bedrag is inmiddels gestort op GIRO 555 t.b.v. de slachtoffers van de Okraïne.
Op 21 maart zong het Bortnjansky Ensemble samen met het STEDELIJK ORKEST PERMEREND o.l.v. Henk Ummels samen met diverse top artiesten in het Purmaryn Theater. Ook dit was zeker een emotioneel geladen concert. Wij ontvingen voor Oekraïne ruim € 7000,- Hun leed is niet uit tedrukken, maar uw bijdrage maakt ons blij! Graag wil ik zowel de mede musici als de bezoekers bedanken voor hun ondersteuning. De drijvende kracht om de diverse artiesten en organisaties bijeen te brengen is Margreet Westra. Een charmante dame die haar hart op de goede plaats heeft, maar bovenal wiens denken, spreken en doen volkomen één zijn. 

27 maart - Benefietconcert voor Oekraïne in het Doorlaard theater in Anna Paulowna. Middenweg 9b. Aanvang om 14.30 uur. ZEG HET VOORT!.....  Uitvoerenden: Het voltallig Bortnjanksky Ensemble.

01 april - "De wondere wereld van Mozart" - Een bijzonder concert (zie programma) met het TRIO "Bortnjansky" in het Reghthuys Westzaan. Kerkbuurt 35. Aanvang 19.30. Entree €15.- ... ZEG HET VOORT!

   

Overige concerten:
03 april  - Musicall-Inn in de Purmarijn/Purmerend (14.30 uur). N.a.v. ons benefietconcert ontving ik de uitnodiging van het STEDELIJK ORKEST voor een gastoptreden. Musicall-In in Purmerend - Theater de Purmaryn
08 april  - OKTOICH Stalpaert Kerk 's Graveland. zie website Oktoich of via de organisator Rotary
18 april  - Benefietconcert samenwerking Byzantijnskoor INDRIK en het Hoorns Byzantijns Mannenkoor. Aanvang 15.00 uur. De locatie moet nog worden bepaald. website HBM
24 april  - Koor-weekend Soglasije in de Uilenburgersjoel Amsterdam afgesloten met een concert op 24 april 16.00 uur. Nader bericht volgt op de website
22 mei.   - Dag aan van de Zaan. Grote sint Joris Kerk. Sextet. Aanvang 13.00 uur tot 14.00 uur
22 mei.   - Grote kerk Schermerhorn Opera/Musical concert met het trio "Bortnjansky" met Irina Plyassova, Elena Bazhenova, Ronald Willemsen en Agnes Kauffman. Aanvang 15.00 uur.

  
11 juni   - Maranathakerk in Den Haag Soglasije overige gegevens volgen.
19 juni  -  OLGV-kerk in Uitgeest Midzomerconcert met het Bortjansky Sextet, aanvang 15.00 uur 
De Concertreis (10/17 juli) met het kamerkoor Soglasije met VU-orkest naar Moskou gaat onder de huidige omstandigheden niet door.
01 sept. -  High Tea Concert "de Muzikale wereldreis" Grote Kerk Schermerhorn. Trio "voce celesta" met Irina Plyassova, Elena Bazhenova, Ronald Willemsen en Agnes Kauffman.
24 sept  -  Concert OLVG-kerk invulling volgt nog.
8 okt.     -  Candlelight concert met het Russisch-Nederlands Vocaal Ensemble in de grote kerk Schermerhorn
8 jan '23 - Nieuwjaarsconcert in OLVG-kerk voor de 6 gemeenten i.v.m. de verjaardags van hun pastoor Ruben Torres. 

 

Wij nodigen u graag uit om ons te volgen op Facebook. Als u dat wilt dan kunt u hier klikken

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuwe Youtube clips dan kunt u hier klikken.